Family office en charity office

Dit Anbiportaal is een initiatief van Capital Support. Capital Support is een multi-family office en charity office dat families, ondernemers, particulieren en besturen van fondsen begeleidt en ondersteunt. Onze expertises zijn vermogensregie, besturen (trustactiviteiten), bewind en executele, private client services en het verzorgen van de administratie.

Wij zijn een modern family office en merken dat de interesse in filantropie blijft groeien. Tegelijkertijd zijn wij ons bewust dat strengere wet- en regelgeving aanvullende administratieve taken voor particulieren en besturen met zich meebrengt.  Om de naleving van de publicatieplicht te versimpelen en te bevorderen, hebben wij dit portaal opgericht.


Ondersteuning en begeleiding


Als family office ondersteunen wij onze cliënten al vele jaren op gebied van  financiële administratie, besturen, bewindvoering en nalaten en vermogensregie. Wij zorgen dat cliënten grip krijgen én behouden over hum vermogen. Hiernaast begeleiden wij onze cliënten binnen de wereld van filantropie. Het is ons doel om hun wensen vorm te geven en te realiseren. Binnen het charity office bieden wij ook management ondersteuning aan besturen van, met name, vermogensfondsen. Tevens zorgen we dat de stichtingen voldoen aan bepalingen zoals de Algemene Verordening Persoonsgegevens. Hiernaast staan wij cliënten die willen nalaten bij en geloven wij sterk in kennisdeling voor een professionele én bloeiende filantropische sector.

Wij vertellen u graag meer over ons family en charity office.

Capital Support’s Charity Office toegelicht in animatie